2737
2734
عنوان

طرز تهیه جوجه چینی

274 بازدید | 3 پست
  • فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، زعفران، ادویه دلخواه: به میزان لازم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • دلستر ساده: ۱ لیوان
  • شیر: نصف لیوان
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • خمیر مایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • آرد: ۱ لیوان
  • دستور پخت سریع و طرز تهیه جوجه چینی به روش آسان
    برای طرز تهیه جوجه چینی فیله‌ها را از طول و عرض برش دهید. یعنی هر ۱ تکه فیله مرغ باید تبدیل به ۴ قسمت شود.
    حالا آن‌ها را با نمک، ادویه، زعفران، آبلیمو، سیر رنده شده و پیاز خلالی شده مزه دار کنید و درون ظرف در بسته برای مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید.
    خمیر مایه را درون شیر ولرم بریزید.
    سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را به خوبی هم بزنید تا کف کند.
    دلستر و زرده تخم مرغ و بکینگ پودر و ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید. این ترکیب را به شیر و خمیر مایع اضافه کرده و با آرد به خوبی هم بزنید.
    روغن مایع را درون ظرف گود بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
    مرغ‌ها را به خمیر مایه آغشته و درون روغن داغ بیندازید. آن را زیر و رو کنید تا به خوبی سرخ شود.
    سپس روی دستمال جذب روغن بگذارید.برای یادگیری طرز تهیه ی گام به گام جوجه چینی روی آن کلیک کنید. نوش جانتان

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز