دستور پخت سریع و طرز تهیه جوجه چینی به روش آسان برای طرز تهیه جوجه چینی فیلهها را از طول و عرض برش دهید. یعنی هر ۱ تکه فیله مرغ باید تبدیل به ۴ قسمت شود. حالا آنها را با نمک، ادویه، زعفران، آبلیمو، سیر رنده شده و پیاز خلالی شده مزه دار کنید و درون ظرف در بسته برای مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید. خمیر مایه را درون شیر ولرم بریزید. سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را به خوبی هم بزنید تا کف کند. دلستر و زرده تخم مرغ و بکینگ پودر و ادویهها را با هم مخلوط کنید. این ترکیب را به شیر و خمیر مایع اضافه کرده و با آرد به خوبی هم بزنید. روغن مایع را درون ظرف گود بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. مرغها را به خمیر مایه آغشته و درون روغن داغ بیندازید. آن را زیر و رو کنید تا به خوبی سرخ شود. سپس روی دستمال جذب روغن بگذارید.برای یادگیری طرز تهیه ی گام به گام جوجه چینی روی آن کلیک کنید. نوش جانتان
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘