خیلی آسون و مقویه. دخترم 8 ماهشه
گندم پوست کنده رو دوازده ساعت بذار خیس بخوره
بعد گوشت گوسفندی رو بذار تو آب با پیاز مثل آب گوشت بپزه
گندم رو هم بذار تو ظرف دیگه بپزه قشنگ لعاب دار بشه و آبش کشیده شه
بعد وقتی گوشت پخت مقداری از آب گوشت و بریز تو گندم ک ویتامین و مزه گوشت بره تو گندم
گوشتو ریش ریش کن و پیازی ک پختی له کن بریز تو گندم
مدام اینا رو هم بزن چون گندم وقتی میپزه و سنگین میشه ته میگیره
ادویه هم دارچین میشه ریخت برای بچه و نمک یا شکر