ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
پیاز داغ فراوون بعد گوشت رو توش تفت بده یکم گوجه فرنگی بریز توی مخلوط کن و حسابی میکسش کن بعد لپه روبریز توی گوشت و پیاز و تفتش بده زردچوبه بزن و ادویه ی کاری بعد گوجه ای رو که میکس کردی بهش اضافه کن یکم آب بریز و بذار بپزه وقتی جاافتاد یکم آبغوره به عنوان چاشنی بهش اضافه کن بادمجون رو سرخ کن و بچین توش نوش جان
زیره مزه اش رو محشررررررر میکنه اما کم ها خیلی نریز عاااااااااالیه من که هر کی میاد خونمون میگه قیمه های امام حسینه دارچین و پودر لیمو هم یه کمی هم از زعفرونی که گذاشتی واسه برنج بریز
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فروش لوازم خرازي و نمدي لطفا با شماره زیر تماس بگیرید: 09904692640 کانال ما: Asarehart_kharrazi@ دنیای نمدی به آساره تغییر نام داده! آساره یعنی ستاره!
البته من همیشه تو سفالی درست می کنم 6-7 ساعت میذارم آرووووم بپزه خودش لعاب میندازه بستگی به این داره که میزان آب و رب شما متناسب باشه اگه آب بیشتر باشه هر خورشی آبکی میشه و لعاب نمیندازه
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فروش لوازم خرازي و نمدي لطفا با شماره زیر تماس بگیرید: 09904692640 کانال ما: Asarehart_kharrazi@ دنیای نمدی به آساره تغییر نام داده! آساره یعنی ستاره!
چیکار کنم ک پیاز توی خورشتم معلوم نباشه من همیشه پیاز و تو غذا ساز خورد میکنم تا حدی ک اب میشه ولی وقتی اب خورشت و میریزی رو برنجت پیازه معلومه دوس ندارم اینطوری چیکار کنم هیچی از پیاز معلوم نباشه