گوشت راسته یا فیله گوساله 1 کیلو
پیاز ریز سفید300 گرم
فلفل دلمه ای رنگی 3عدد
ماست پرچرب 200گرم
آب لیمو 2قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ریز12 عدد
پیاز رنده شده 2قاشق سوپ خوری
زعفران 1قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1قاشق چایخوری
سیر2حبه
روغن زیتون 5قاشق غذا خوری
نعنا تازه 100گرم
نمک
طرز تهیه :
ابتدا زعفران را در کمي آبجوش حل کرده و داخل ماست ریخته و پياز رنده شده، سیر خورد شده، فلفل کوبيده، نعنا، روغن زیتون و آبليمو را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.
گوشت های بریده شده بشکل مکعبهاي کوچک 10 تا 12 ساعتی را در مايه ماست بخوابانید.پيازها را پوست کنده، فلفل های دلمه ای را هم تکه تکه بريده و گوشت و فلفل و گوجه فرنگي و پياز را يک در ميان به سيخ بکشید. روی حرارت ملایم و یکنواخت، گوشتها را کباب کنید.کبابها را در دیس کشیده و روی آن کمی نمک پاشیده و کمی کره روی آنها قرار دهید.
نوش جان