سلام خوبین
من اخیرا دوبار خورشت درست کردم. یه بار خورشت خلال یه بار هم قیمه
تو هر دوش گوشت کامل نپخت. دیگه سر این قیمه هه گریم گرفته بود. تو دستور نوشته بود ۲ تا ۳ ساعت میپزه آبم در حدی بریزید که رو گوشتو بگیره فقط. من هی میرفتم میدیدم یک ساعت گذشته گوشت نپخته ابشم داره تموم میشه اب میریختم توش. صد بار اینکارو کردم دیگه دیدم چهار ساعتو نیم گذشته هنوز کامل نپخته گوشتش دیگه اوردم پای سفره چون بابام اینا منتظر غذا بودن(مجردم). هیچی دیگه اصن احساس میکنم دستم ب گوشت میخوره گوشته با من لج میکنه. چیکار کنم من؟؟؟؟