به سلیقه شخص بستگی داره همشون یه مزه تلخ و شیرین رو داره
بعدم نحوه برشته کردن و اسیاب کردن قهوه هست که بهش اسم رو رسم داده مثلا ترک ها قهوه رو زیاد بو نمیدن و کامل اسیابش میکنن مثل ارد ولی قهوه فرانسوی یا همون نسکافه که خودمون میگم بیشتر برشته اش میکنن زیاد اسیاب نمیشه ولی قهوه عربی و اسپرسو موقع برشته کردن تا سوختگی پیش میرن و کامل اسیابش میکنن فرقشون در طعم فقط همینه
توی قهوه ترک میزاریم مقل چای دم بشه که بهت گفتم قهوه فرانسوری باید جوش بخوره که کف کنه عربا هم زیاد میزنن قهوه و فکر کنم اونا اول جوش میدن بعد میزارن دم بیاد مثل چایی اتیشی چون اینقدر تلخع که نمیتونی یه قلوپ بیشتر بخوری