عزیزم مواد رو که آماده کردیم کف قابلمه رو چرب می کنیم و بعد مواد رو می ریزیم توش و دمکنی حسابی می ذاریم روش و بعد یک شعله پخش کن روی شعله پلوپز می ذاریم و زیرش مثل دم برنج می ذارم و قابلمه رو میزون می ذاریم روش.
تا 50دقیقه نباید درش رو برداری که پفش نخوابه و بعد از 50 مین یک خلال دندون برمی داریم و چند جای کیک فرو می کنیم و اگر بهش نچسبید کیکمون؛ آماده س
گاز نباید بالا پایین و نامیزون باشه که حرارت به همه قسمت ها یک دست بخوره
من با اینکه فر دارم ولی هنوزم توو قابلمه و روو گاز می پزم
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است.
خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...