ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.
نه منظورم زیادیه روغنش بود😄اخه قرمه های ما روغنش کمه اصلا اینجوری نمیشه..دوس دارم همینجوری پر روغن ...
روغن سبز هم مال خوب سرخ شدن سلزی هاست هم شنبلیه. باید شنبلیله به مقدار خوب داشته باشه که این روغن رو بندازه و هم عطر قرمه دربیاد ولی اگر زیادم باشه تلخ میکنه باید کافی باشه کم نباشه.
برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز