برای شیره ی بادام :
روز اول
دو بادام رو به مدت دو الی سه ساعت میخیسونیم با آب جوش
بعد پوست قهوه ای رو میکنیم
با رنده ی ریز بادام ها رو رنده میکنیم
بعد توی پارچه های سفید مل مل ( کمی تار و پودشون با فاصله ست که شیره ازش بیرون میاد) اون رنده شده هارو میریزیم
مث بقچه جمعش میکنیم میذاریم تو فنجونی که توش یکم آب ریختیم.
من با سر گوشتکوب فشار میدم به پارچه که شیره در بیاد. و یکم با دست پارچه رو میچلونــم.
شیره با یکم آب قاطی شده رو میدیم نی نی بخــــوره😍
برای روز های بعدی تعداد بادوم هارو کم کم بیشتر میکنیم 😋