شامی بازاری هم چربه، پس دیگه نمیفرستم برات😄😄😄
کوکوهات که سرخ شد ، روی همدیگه بزار روغنش کشیده بشه، توش پودر سوخاری بزن که ترد بشه ، نمک و فلفلت به اندازه باشه خوشمزه میشه
من از یه دوستی یاد گرفتم توش یه کوچولو نعنا خشک میزنم چه رنده ای چه پخته، یه عطر فوق العاده ای داره خونه رو پر میکنه، پیاز رو رنده میکنی آبش رو بگیر، سیب زمینی خام هم رنده میکنی آبش رو بگیر، اگه سیب زمینی رو پختی با گوشتکوب بکوب وقتی داغه، رنده برای سب زمینی آبپز مناسب نیست