با دستور معصومه رسولی درست میکنم. اینم دستورش
کیک_هویج#
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید قنادی ۱.۵ لیوان
روغن مایع ۳/۴ لیوان
شکر ۱ لیوان
هویج ۲ لیوان (حدودا ۳ عدد هویج)
گردو خرد شده حدود نصف لیوان (من توی خونه نداشتم این بار نریختم ولی خیلی عالی میشه بریزین)
بیکینگ پودر ۱.۵ ق م
وانیل ۱/۲ ق چ
پودر دارچین ۱ تا ۲ ق غ
تخم مرغ ها رو از قبل در محیط بیرون قرار دادم .
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب با همزن حدود ۵ دقیقه زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه .روغن رو هم اضافه و کمی زدم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو ۳ بار الک کردم.
مواد آردی رو به آهستگی به موادم اضافه کردم و با قاشق یا لیسک هم زدم .
هویج رو ریز رنده کردم نیاز به گرفتن آب هویج نیستش .
هویج رو به موادم اضافه کردم و یه خرده هم زدم .
گردو رو هم بخواین این مرحله اضافه کنین و کمی با آرد مخلوط کنین و آردش رو کمی بگیرین تا زیادی آردی نشه ، این کار به خاطر این هستش که گردوها توی کیک ته نشین نشن و همه جا باشن . میزان گردو هم سلیقه ای هستش .
قالبم رو چرب کردم . هر قالبی میشه( باورتون میشه من رفتم قالب سیلیکونی خریدم این اولین قالب سیلیکونی من هستش 🙈) قالب گرد ۲۳ سانت هم گزینه خوبیه .
من قالب رو با #روغن_جدا_کننده_معصومه چرب کردم و مواد رو داخلش ریختم . راستی زیر قالب سیلیکونی یه چیز گذاشتم که ثابت باشه و ولو نشه . فر هم که از قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنین .