2733
2739
عنوان

کدبانوهای ماهر راهنمایی کنید

2442 بازدید | 72 پست

خورش قیمه هایی که می پزم همیشه آبکی میشه   چکار کنم آبش غلیظ بشه؟ پیاز و پیازداغ اگر زیاد بزنم طعمش رو شیرین می کنه.

راهنمایی کنید لطفا.

آقا هستم 🍁 WLF

توش چند تا سیب زمینی بنداز لعاب بزنه شعله کم کن

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

من الان گذاشتم ساعت 2 یا 2 و نیم میل میشه. اول پیاز داغ و گوشت تفت با زردچوبه و رب و یه کم دارچین و آب می‌ریزی و لپه اضاف میکنی. بعدش هم آب خیلی زیاد نریز که. بزار آخرش هم آبش زیاد بود بجوشه و تبخیر بشه. همین. 

2731

لپه هارو از قبل بجوشون که نخوای حین پخت اب زیاد بریزی که به بهانع پخت لپه ابکی بشه.

نریزید سرما ولی یکم هویج و سیبزمینی حدای از اون که سرخ میکنی همینجوری بنداز تو قابلمه تا لعاب بده بهش بعد که خواستی بکشی اونا ننداز تو ظرف خورشت در قابلمتو اون نیم ساعت اخر وردار تا ابش تبخیر بسه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
لپه هارو از قبل بجوشون که نخوای حین پخت اب زیاد بریزی که به بهانع پخت لپه ابکی بشه. نریزید سرما ولی ...

هویج و سیب زمینی طعمش رو بد نمیکنه؟

آقا هستم 🍁 WLF
2738

عزیزم من توزودپزدرست میکنم.وتقریبادیگه اندازش دستم اومده.من برایه دونفر۲۵تیکه گوشت متوسط ۲مشت لپه نه خلی پر.۳قاشق رب و۲کاسه ونصفی ازاین استیلا.اب میریزم.تقریباباشعله ملایم ۱نیم میزارم بپزه.کاملاغلیظ میشه.دراخراگه دیدی یکم ابکیه نصف قاشق رب اضافه کن وبذاریرب دیگه بپزه.ابلیموهم سدیقه ای من یکم میریزم مزشوخوب میکنه.

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
رب رو سرخ می کنید یا همینطور خام میریزید؟

واسه خودمون خام اگه واسه مهمونی باشه سرخ میکنیم 

هل دارچین گلاب زعفرون هم یادت نره مزه قیمه به همیناس!یه خانمی اینجا میگفت ایموعمانی رو میزنه به سنجاق یکم میگیره رو گاز که عطرش تو غذا بیشتر باشه ولی من تست نکردم

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

این بار توصیه هاتون رو بکار ببندم ببینم چی از آب در میاد  


یکی از مشکلاتم اینه که اجاق گازمون برقیه و مثل ایران با گاز نیست، حرارت درست رو پیدا کردن خیلی سخته.

آقا هستم 🍁 WLF
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز