۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
یه پیاز،نگینی سرخ کن بادمون و بهش،اضافه کن اگه دوس داشتی یه سیرم بزن،،زردچوبه و نمک فلفلم اضافه کن بذار یکم نرم بشه،بعدش گردو اسیاب شده +دو قاشق نعنا داغ+کشک اضافه کن،..با گوشکوب برقی صافش کن
Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊 با تشکر
بادمجون کبابی یا سرخ کن.ساطوری کن.اگه سرخ کردی میتونی ساطوری نکنی همونجوری بزاری.سیرداغ پیاز داغ نعناداغ درست کن با بادمجون و کشکی که رقیق کردی و پودر گردو بزار بیست دقیقه رو شعله جا بیوفته.روش رو با پیازداغ و .. تزیین کن.میتونی هم نزاری جا بیوفته یعنی ساطوری کنی و روش کشک و نعنا داغ اینا بریزی
تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من به روش خودم میپزم.اول بادمجونای بدون تخمه رو خرد میکنم.دلمه یا خوبه پیاز تفت میدم بادمجونا که شستم وابش رفته اضافه میکنم وتفت میدهم حرارت ملایم .ادویه هم اضافه میکنم زردچوبه .یه مقدار که تفت خرد گوجه را رنده میکنم اضافه میکنم به بادمجونها زیر ظرف کم میکنم تااب بندازه وبادمجونها بپزه نمک ونعنا خشک اضافه میکنم وکشک میزم میگذارم جابیفته .نوش جان کشک که زدی غذا رو هم بزن کشکت نبره.میتونی هم بادمجونا رو خیلی تفت بدی
من اینقدر بد درست میکنم و اینقدر بدمزه میشه که حد نداره
حالا جالب اینجاست که قبلا خوشمزه میشد اینقدر که حتما تو مهمونی هام شده یک بشقاب درست میکردم ... نمیدونم چی شده!!!
لامصب کتلت هم بلد نیستم
چرا واقعا غذاهای آسون از نظر بقیه واسه من سخته!!!
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!