ممنون عزیزم
من گوجه را میشورم خشک شدن چهار قاچ می کنم می ریزم ظرف پلاستیکی. وآبشا همون موقع جدامی کنم که دونه هاش نره توش ،کمی نمک اضاف می کنم میزارم دوروز آفتاب آب میندازه هی هم می زنم. بعد با مخلوط کن. میزنم و میزارم میجوشه. آبشاهم از صافی رد می کنم می ریزم روش می پزه وهی هم می زنم
نمک وزردچوبه اضاف می کنم ومیزارم جا بیفته وآبش کامل کشبده شه. بعد از سرد شده تو ظر ف می ریزم وروغن میدم روش ودرشا می بندم جای خنک یا فریزر نگه می دارم
یه روش دیگه هم اینه که نمی پزم می زارم ربش با آفتاب درست بشه وااای ربش مثل قارا ترش و سفت میشه