2737
2734
عنوان

میخوام رب گوجه درست کنم وبفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 30 پست
نفهمیدم ...یعنی توشیشه که رب گذاشتم ...درب شیشه روروغنی کنم؟اگه بخوام دبه ای بفروشم که نمیتونم روشعل ...

وقتی شیشه  یا دبه را پر کردی یه مقدار روغن جامد آب کن وروی رب بریز صافش کن وقتی سرد شه دیگه هوا ب رب نمی رسه وخراب نمی شه 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

خیلی خوبه همیشه داری

امسالم میخام انشالله درست کنم. یه شش تا صندوق گوجه 

واگه بدونم  می خرن. درست می کنم بفروشم ولی نمدونم چجوریاس ساز وکارش 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
امسالم میخام انشالله درست کنم. یه شش تا صندوق گوجه  واگه بدونم  می خرن. درست می کنم بفروش ...

شش صندوق چقد رب میده

میتونی اول کمتر درست کنید سفارش بگیرین بعد کم اوردید باز رب درست کنید

2728
شش صندوق چقد رب میده میتونی اول کمتر درست کنید سفارش بگیرین بعد کم اوردید باز رب درست کنید

مثلا من پارسال از ده کیلو دو کیلو ونیم در آوردم 

البته بسته ب گوجه هاش داره گوجه های ربی وگوشتی بیشتر رب میده. ولی گوجه های آبکی. رب را ترش می کنن ولی خیلی کم در میاد 

بله پیشنهادتون عالیه باید همین کارا کنم اگه خریدار داشت ادامه میدم. ممنون گل 🌷🌷🌷

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
نفهمیدم ...یعنی توشیشه که رب گذاشتم ...درب شیشه روروغنی کنم؟اگه بخوام دبه ای بفروشم که نمیتونم روشعل ...

ببین سر رب چند قطره روغن میریزن.تو دبه نریز تو شیشه نوشابه پلاستیکی بریز

مثلا من پارسال از ده کیلو دو کیلو ونیم در آوردم  البته بسته ب گوجه هاش داره گوجه های ربی وگوشت ...

من عاشق رب ترشم توی رب نمک یا ادویه میزنن ؟ گوجه رو خورد میکنن یا همونجور پوست میگیرن میریزن تو دیگ ؟عمه همسرم یبار رب فرستاد احساس کردم ادویه زده و شور بود روغنم داشت ولی خوب نپخته بود .سخت و زمانبره اولشم شاید دیر بخرن  ولی ادامه بدید انشالله موفق باشد ⚘🙏

2738
من عاشق رب ترشم توی رب نمک یا ادویه میزنن ؟ گوجه رو خورد میکنن یا همونجور پوست میگیرن میریزن تو دیگ ...

گوجه را نصفکن بریز تو ظرف بزار توی افتاب روزی تا شل بشن روزی چندبارهم چنگ برن نمک هم بزن .من مامانم اونقدری زد که یذره شور بود یعنی برا بعضی غذاها نمک لازم نیس.

یا رب العالمین
گوجه را نصفکن بریز تو ظرف بزار توی افتاب روزی تا شل بشن روزی چندبارهم چنگ برن نمک هم بزن .من مامانم ...

من حوصله اینکارو تو اپارتمان ندارم افتاب گیر نیست خونم

برام سوال بود اونیک عمه شوهرم فرستاد واقعا مزیه خوبی نداشت 

من عاشق رب ترشم توی رب نمک یا ادویه میزنن ؟ گوجه رو خورد میکنن یا همونجور پوست میگیرن میریزن تو دیگ ...

 ممنون عزیزم 

من گوجه را میشورم خشک شدن چهار قاچ می کنم می ریزم ظرف پلاستیکی.  وآبشا همون موقع جدامی کنم که  دونه هاش نره توش ،کمی نمک اضاف می کنم   میزارم دوروز آفتاب آب میندازه هی هم می زنم. بعد با مخلوط کن. میزنم و میزارم میجوشه.  آبشاهم از صافی رد می کنم می ریزم روش می پزه وهی هم می زنم 

نمک وزردچوبه  اضاف می کنم ومیزارم جا بیفته وآبش کامل کشبده شه. بعد از سرد شده تو ظر ف می ریزم وروغن میدم روش  ودرشا می بندم جای خنک یا فریزر نگه می دارم 

 یه روش دیگه هم اینه که نمی پزم می زارم ربش با آفتاب درست بشه وااای ربش مثل قارا ترش و سفت میشه

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

منم گوجه ایی که رب درست می کنم تصفش آبکی وترشه نصفش گوشتی .لز هر ۵ کیلو گوجه هم ۱ کیلو رب درست میشه .رب که آمادهشد به صورت داغ داغ میریزم تو شیشه های در فلزی  ولی کاملا شیشه رو پر از رب میکنم  طوریکه شیشه جای خالی نداشته باشه همزمان که رب و میریزم تو شیشه ها  شیشه رو تکان میدم که رب  تو شیشه کاملا جابجا بشه واصلا جای خالی تو شیشه  نمونه بعد که کاملا شیشه پرشدسر شیشه رو می بندم 

حتی با روغن هم.کپک میزنه، تنها راهش اینه که هر وقت خواستی تو شیشه کنی، زیر قابلمتو خاموش نکنی و همون طور داغ داغ بریزی تو شیشه و سرشو محکم ببندی، برا من تا یک سال هم می مونه بدون گذاشتن تو یخچال

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز