گوشت چرخ شده رو با انواع ادویه جات و پیاز داغ خیلی زیاد تفت بده و و برنج و لپه ای ک از شب قبل خیس کردی رو اضافه کن و یه تفت بده و یکمم زرشک و سبزی های دلمه رو بریز و خاموش کن.
بعد مواد رو بریز تو برگ و بپیچ و بزار کنار.
دوتا پیاز بزرگ خلالی کن وتفت بده وقتی قشنگ طلایی شد یه گوجه نگینی شده اضافه کن و سرخ کن و بعدیکم زرشک بریز و خاموش کن.
یه ردیف دلمه بچین و یکم از این مواد بریز روش و همینجوری ادامه بده تا دلمه تموم بشه و روش هم ازاین مواد بریز و ته استکانم آب بریز و دم کنی بزار ک بپزه.