سلام دوستان
الان فصل تنوع میوه هاست وخشک کردن میوه ها معمولا دغدغه همه است. من روش جدیدی امسال برای خشک کردن میوه و سبزی پیدا کردم که بنظرم خیلی عالی کم هزینه کم وزن و در دسترسه. استفاده از رابیتس (رابیس) که ابزارفروشیها دارن ابعادش ۶٠سانت عرض در ٢ونیم مترطوله (رابیتس برای کناف سقف استفاده میشه و ارزونه دیروز یک ورقش را 10 هزار تومان خریدم) ظاهراً پوشش گالوانیزه داره و هیچگونه طعم بدی به میوه نمیده و چون توری هست هوا جریان داره و میوه کپک نمیزنه و خیلی سریع وبا کیفیت خشک میشه.عکسی که زیر پست میذارم را الان گرفتم. دیروز زردآلو تازه باغ را شستم فقط آبی روی صندوق گرفتم(شستن نداره چون سم نمیزنیم) وهستهش را گرفتم و چند سبد خالی زیر توری-رابیتس گذاشتم که از زمین فاصله بگیره و زردآلودها را روی این توری چیدم و بعد ترکیب آبلیمو و آب وکمی نمک هم اسپری کردم.فکر کنم پر زردآلوی روشن و خوشمزهای بشه. در ضمن دیروز بعدازظهر باد شدیدی اصفهان میومد که چون توره هوا را رد میکنه واصلاً زردآلودها نریخت. امیدوارم این پست براتون مفید باشه.