برای کیک نمیشه، مخصوصا الان که هوا گرمه وا میره.
من یک پاکت خامه رو با یک چهارم لیوان شکر مخلوط میکنم (در حد یه هم زدن کوچیک، قبلش اگر خامه آب داشت اونو دور میریزم) و میزارم تو فریزر، هر یه ربع بهش سر میزنم و یه هم کوچولو میزنم تا کاملا تگری بشه ولی نباید یخ بزنه.
بعد میارم بیرون و شروع میکنم با همزن، هم زدن اونقدر میزنم که یواش یواش پف کنه. طعمش خیلی عالی میشه ولی خب بافتش مثل خامه ها بیرون کاملا سبک و پفکی نیست.
من بیستر برای دسرها استفاده میکنم