2733
2734

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

برای کیک نمیشه، مخصوصا الان که هوا گرمه وا میره.
من یک پاکت خامه رو با یک چهارم لیوان شکر مخلوط میکنم (در حد یه هم زدن کوچیک، قبلش اگر خامه آب داشت اونو دور میریزم) و میزارم تو فریزر، هر یه ربع بهش سر میزنم و یه هم کوچولو میزنم تا کاملا تگری بشه ولی نباید یخ بزنه.
بعد میارم بیرون و شروع میکنم با همزن، هم زدن اونقدر میزنم که یواش یواش پف کنه. طعمش خیلی عالی میشه ولی خب بافتش مثل خامه ها بیرون کاملا سبک و پفکی نیست.
من بیستر برای دسرها استفاده میکنم
باید خامه صبحانه میهن باشه که درصد چربیش 30 باشه
اونو با یکم پودر قند میریزی داخل یه ظرف استیل اون ظرف استیلو میزاری تو یه ظرف پر یخ خودتم میری جلو کلر
قبلشم پره های همزنتو بزاری فریزر بهتره
حالا شروع میکنی به زدن خامت انقده میزنی که پفکی بشه و جای همزن روش بمونه
ولی میخوای کارت زودتر راه بیفته یک یا دو قاشق پودر خامه بهش اضافه کن
البته این روش اول همزنتو ببوس یه فاتحه براش بخون بعد شروع کن چون داغ میکنه حسابی
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان
برا خوشمزه شدنش راهکاری ندارم چون خودم معمولا خامه اماده میخرم
برا وسطشم اول کیکتو با شهد یا اب میوه یا اب کمپوت یکم مرطوب کن بعد همون خامه رو بمال روش و موز و گردو بزار موز به خامت مزه محشری میده عالی میشه کیکت
البته من خودم گردو هم بعضی وقتی نمیریزم بازم خوبه
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687