2737
2739

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

بله کاملا درست گفتن

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
2731
2740
عزیزم میشه از اول دستورت بدی لطفا


گوشت چرخ کرده با پیاز و نمک میخوابونم بعد قلقلی ریز میکنم میذارم تو یخچال بعد که خودشو گرفت می چینم تو تابه سرخ بشه 

حالا یکم پیاز رنده میکنم و تفت میدم بعد نمک و فلفل و یکم دارچین میزنم بهش و بعدم البالوهارو میریزم توش و یه قاشق غذا خوری شکر میریزم و تفت میدم که نرم بشه بعد بهش گوشت قلقلیارو اضافه میکنم و یه هم میزنم و یکم زعفرون و ۵قاشق ابلیمو میریزم(دل بخواهیه) ۳۰ ثانیه بعدش خاموش میکنم 

برنج ابکش میکنم و توی قابلمه لا به لا برنج و آلبالو میریزم 

این دستور و از بابام یاد گرفتم و از بچگی دیدم هر چی کمتر تفت بخوره آلبالو رنگ غذا بهتره 

اگه وقت داری میتونی یه قاشق شکر رو لا به لای آلبالو بریزی و بذاری بمونه که اینجوری آبش در میاد

زیر آلبالو هارو زمانی خاموش میکنی که ببینی نرم شده 

از رنگش هم قابل تشخیص هست البته 

مرسی گلم

آقا دفعه اولت آبلیمو و شکر نزن فقط آلبالو رو تنها تو پیاز تفت بده که رنگ پس بده 

گوشت قلقلی هم اگه میخوای یکم قرمز بشه بریز تو آلبالو و تفت بده اگه نمیخوای یکم قرمز شه اصلا با آلبالو تفت نده 

لا به لای برنج هم دارچین بپاش خوب میشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

دورهمی

markooo | 1 روز پیش
داغ ترین های تاپیک های امروز