گوشت چرخ کرده با پیاز و نمک میخوابونم بعد قلقلی ریز میکنم میذارم تو یخچال بعد که خودشو گرفت می چینم تو تابه سرخ بشه
حالا یکم پیاز رنده میکنم و تفت میدم بعد نمک و فلفل و یکم دارچین میزنم بهش و بعدم البالوهارو میریزم توش و یه قاشق غذا خوری شکر میریزم و تفت میدم که نرم بشه بعد بهش گوشت قلقلیارو اضافه میکنم و یه هم میزنم و یکم زعفرون و ۵قاشق ابلیمو میریزم(دل بخواهیه) ۳۰ ثانیه بعدش خاموش میکنم
برنج ابکش میکنم و توی قابلمه لا به لا برنج و آلبالو میریزم
این دستور و از بابام یاد گرفتم و از بچگی دیدم هر چی کمتر تفت بخوره آلبالو رنگ غذا بهتره
اگه وقت داری میتونی یه قاشق شکر رو لا به لای آلبالو بریزی و بذاری بمونه که اینجوری آبش در میاد
زیر آلبالو هارو زمانی خاموش میکنی که ببینی نرم شده
از رنگش هم قابل تشخیص هست البته