چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
گوسفند اگه باشه ۵۰ دیقه ولی اگه گوسالس یکساعت.لپه هاتم نپز و بزار تو زود پز.البته بستگی ب زود پزت هم داره اگه نو هستش و خوب میپزه این زمان رو به ده دیقه کمتر کن.
له نمیشه ؟ من با گوشت چرخی لپهارو مجوشونم کفشو میگیرم میریزم تودیگ بیس دقیقه بازم بستگی ب لپه داره
ن گلی من اول پیاز سرخ میکنم گوشتو اضافه میکنم با ادویه میزارم نیم ساعت بعد بازمیکنم لپه رو با آلوچه و اینا اضافه میکنم ربشم یا با لپه جدا تفت میدم اضاف میکنم یا همون اول با گوشت
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...