2733
2734

خورشت ۴ساعته جامیوفته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
2731
گوشت

گوسفند اگه باشه ۵۰ دیقه ولی اگه گوسالس یکساعت.لپه هاتم نپز و بزار تو زود پز.البته بستگی ب زود پزت هم داره اگه نو هستش و خوب میپزه این زمان رو به ده دیقه کمتر کن.

بازم خداروشکر که الحمدلله وگرنه والا بخدا☺😐
له نمیشه ؟ من با گوشت چرخی لپهارو مجوشونم کفشو میگیرم میریزم تودیگ بیس دقیقه بازم بستگی ب لپه داره

ن گلی من اول پیاز سرخ میکنم گوشتو اضافه میکنم با ادویه میزارم نیم ساعت بعد بازمیکنم لپه رو با آلوچه و اینا اضافه میکنم ربشم یا با لپه جدا تفت میدم اضاف میکنم یا همون اول با گوشت 

 

تو قابلمه منظورمه😄

بازودپز کار نمیکنم هیچوقت

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز