اره عزیزم عین بیرون
به ازای هر زرده ۴۰گرم پودر قند،۵۰گرم گردو ومقدار کم وانیل
زرده و پودر قند و وانیلو باهم میزنی 7 دیقه اینا تا کرم رنگ و کش دار بشه بعد گردو اضافه میکنی
اگه دیدی زیادی مایعس و شله 1 ق غ ارد سفید قنادی بهش اضافه کن
بعد تو سینی فر کاغذ روغنی پهن کن با قاشق چ خ کوچولو کوچلو بذار با فاصله
فر هم از قبل روشن نشه و دماش هم زیاد نذار
چون شیرینی حساسی هست زود میسوزه و چشمت هم ب فر باید باشه
تو 6 7 دیقه میپزه
موقعی ک از فر برداشتی 5 دیقه صبر کن بعد از سینی جدا کن