اول از همه کف قالبتو چرب کن بزار کنار با یسانت از دیوار های پایینش.
بعد آردو الکو بکینک پودرو نمکو ۳بار الک کن بزار کنار بعد
بعد زرده سفیده رو جدا کن زرده رو با وانیلو نصف شکر بزن بعد
سفیده رو با بقیه شکر بزن اگ داشتی یمقدار گلاب یا نوک چاقو وانیل بزن ک بوش بره به اندازه ای هم بزن که پف کنه و سفید شه بزارش تو یخچال بعد
به زرده روغن بزن ی دقیقه هم بزن بعد اون شیر و باز هم بزن ی دقیقه آردو تو ۳ مرحله اضاف کن آخر سر سفید رو اضافه کن و به اندازه ی فقط حل شدن یواش هم بزن بعدش یهو بریزش تو قالبهو کف قالبو دوبار بکوب زمین دبزار تو فر یا قابلمت. بین پخت اصلا درشو باز نکن چند دقیقه بعد پخت یه خلال یا چاقو بزن تو کیک اگ تمیز در اومد ینی پخته خاموشش کن بعد ده دقیقه درشو باز کن ک پفش نخوابه .بعد برای راحت جدا شدن بزار کامل سرد شه