2733
2739

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
ببخشید من هربار درست میکنم وقتی میخوام برش بزنم همه مواد از نون جدامیشه!!چرا؟؟؟ 

عزیزم رو خمیرت یه قاشق اب و سس بزن بعد یه لایه خیلییییی نازک پنیر بریز روش بهد‌موادتو بریز رو اون پنیر و دوباره پنیر بنداز روش 

اگه هم از نظر مالی مشکلی نیست میتونی پنیر قاطی موادت‌کتی یه کم تفت بدی که بهم بچسبن من خودم یه بار اینکارو کردم ولی خیلی پنیر مصرف شد 🤷🏽‍♀️ 

روی خمیرت رو پنیر ریحتی تا حالا یا فقط سس زدی؟

من قبلا ۹۵۹۵ می گرفتم . قارچ رو خورد می کردم همیطور خام می ریختم رو خمیر بعدم بقیه مواد ک سرخ کردم . چون قارچ آب میندازه خشک نمیشه 

ولی یه چیزی کشف کردم معرکه . آرد مخصوص پیتزا و پیراشکی . از لوازم قنادی خریدم . یعنی عالیه ها . نونش انقدر پفکی و نرم میشه که حد نداره 

هر نیم کیلو آرد یک لیوان شیر یا اب و یک تخم مرغ و کمی روغن . و هر نیم کیلو آرد واسه ۵ نفر که سیره سیر بخورن جواب میده . هر کیلو آرد هم ۷ تومنه

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
2738
عزیزم رو خمیرت یه قاشق اب و سس بزن بعد یه لایه خیلییییی نازک پنیر بریز روش بهد‌موادتو بریز رو اون پن ...

خانمی من همیشه. اول سس میزنمرو خمیر بعد با چنگال چندتا سوراخ میزنم. پنیر میریزم موادمو میزارک بعدم باز پنیر میریزم 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
ببخشید من هربار درست میکنم وقتی میخوام برش بزنم همه مواد از نون جدامیشه!!چرا؟؟؟ 

روی خمیرت رو یا سس قرمز بزن 

یا یک قاشق رب رو با کمی اب قاطی کن دوست داشتی یکم فلفل و کاری هم بزن . بعد کامل سطح خمیر رو بپوشون

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
من قبلا ۹۵۹۵ می گرفتم . قارچ رو خورد می کردم همیطکر خام می ریختم رو خمیر بعدم بقیه مواد ک سرخ کردم . ...

با خمیر پیراشکی میشه؟یا همون آردش و از فروشگاه بگیرم

خیلی خستم
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687