همه ظروف پیرکس معمولا تو فر میرن،حتما سس بشامل رو درست کن بین لایه ها هم بزن، تو سس هم اگه داری اویشن و جوز هندی با یک مشت پنیر بریز عالی میشه،بعا بذار روش گریل بشه
تو، به ادب خود ارزش می یابی،پس آن را با بردباری زینت بخش...(امام علی علیه السلام)
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
سس بشامل با كره و دو قاشق آرد گندم و يك ليوان شير هست؟
اره عزیزم ولی سه تا قاشق ارد بریز که غلیظ بشه ،سس شل باشه ابکی میشه لازانیات،اولم یه لایه سس بریز کف ظرفت بعد ورق های لازانیا رو بچین.وای هر چی سس بیشتر خوشمزه تر😍😍😍
تو، به ادب خود ارزش می یابی،پس آن را با بردباری زینت بخش...(امام علی علیه السلام)