من اگر از قبل فکر درست کردنش باشم حتما شب قبل جو رو خیس میکنم چون کلا با جو پرک مخالفم و کلا سوپام فوق العاده میشه
ولی اگر یهویی بخوام درست کنم و نشه جو بریزم به روش زیر درست میکنم توصیه میکنم درست کنید خیلی خوشمزس
یع هویجه درشت با رنده درشت رنده کنید
یک عدد سیب زمینی متوسط رنده شده
یک عدد پیاز ریز شده
نصف استکان عدس
دوتا قاشق پر برنج
یه مقدار بال و گردن
همرو باهم میزارید میپزه خوب که جا افتاد و برنج تبدیل به لعاب شد بالو گردنارو در میاری استخوناشو جدا میکنی مجدد گوشتاشو برمیگردونی تو سوپ و در اخر یه مقدار مخلوط جعفری و گشنیز میریزی و یه مقدارم ماکارانی خورد میکنی توش به جای رشته من ماکارانی میریزم (ماکارنی نازک)بعد از پخت ماکارانی که حدودا یه ربع زمان میبره با ابلیمو میل کنید
نوش جان
حالا حوصلم گرفت چن نمونه دیگه هم مینویسم