2737
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

وای چه حوشمزهس دستور پخت لطفا خیلیم با جزئیات بگو چون در این جور زمینه ها اصلا هنری ندارم

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
2738
وای چه حوشمزهس دستور پخت لطفا خیلیم با جزئیات بگو چون در این جور زمینه ها اصلا هنری ندارم

کیک شیر شکلاتی در سرآشپز پاپیون

https://sarashpazpapion.com/recipe/d55efac46709fc9d0ceae21c23c4eca5

مواد لازم برای۸ نفر
https://sarashpazpapion.com
آرد   1.5 پیمانه
شیر   ۲/۳ پیمانه
شکر   1  پیمانه
روغن مایع   ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ متوسط  ۴ عدد
پودر کاکائو   ۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر   ۱ قاشق چای خوری
وانیل‏   ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه
۱- ابتدا تمامی مواد را به دمای محیط برسانید
۲- آرد+بکینگ پودر+پودر کاکائو را ترکیب کرده و چند مرتبه الک کنید و کنار بگذارید
۳- زرده و سفیده تخم مرغ ها را با دقت جدا کرده و هر کدام را در ظرف مناسب بریزید.
۴- ابتدا سفیده ها را با دور تند همزن تا مرحله پفکی شدن بزنید سپس نیمی از شکر را افزوده و مجددا بزنید تا کاملا سفت و براق شوند و به یخچال انتقال دهید.
۵- در ادامه زرده ها و وانیل را با دور متوسط ترکیب کنید،سپس شکر را افزوده و تا حل شدن کامل شکر و سفید شدن زرده به زدن ادامه دهید
۶- در این مرحله دور همزن را کم کرده و شیر را بیفزاید.پس از یک دقیقه زدن روغن را افزوده و یک دور ده ثانیه ای بزنید.سپس همزن را کنار بگذارید.
۷- آرد را مجددا طی سه مرحله روی مایع مخلوط شده الک کنید و با لیسک ترکیب کنید. سپس سفیده را افزوده و به آرامی ترکیب کنید(در صورت تمایل میتوانید از ابتدا به صورت متناوب از مخلوط آرد و سفیده برای افزودن به مایع زرده  استفاده کنید) (یعنی کمی آرد بیفزایید ترکیب کنید سپس کمی سفیده  بریزید و ترکیب کنید و ادامه تا انتها ی مواد.)
۸- کف قالب سایز ۲۲ دیواره بلند را کاغذ روغنی انداخته و مواد را درون قالب بریزید و درون فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار دهید.
۹- پس از پایان یافتن مدت پخت کیک را تست کنید.اگر هنوز نپخته بود ده دقیقه دیگر زمان بدهید تا کیک شما آماده شود

سایر نکات
بجای قالب گرد سایز ۲۲ از قالب میان تهی با دهانه ۲۵ سانتی متر و یا از قالب لوف ۳۰*۸ نیز میتوانید استفاده کنید
میزان تمامی مواد ها استاندارد و به اندازه ست.
هیچ کدام از مواد جایگزینی ندارند

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
https://sarashpazpapion.com

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز