سلام بچه ها کیک سیب دارچین درست کردم طعمش عالی شد، دستورش ساده است نیاز به فر هم نداره❤❤
میذارم اگه دوست دارین درست کنید، البته
اگه سیب و دارچین هم نزنید مشکلی نداره، سلیقه ایه
یک لیوان آرد سفید
دو تخم مرغ
یک چهارم لیوان کره به دمای محیط
یک سوم لیوان خامه صبحانه
نصف لیوان شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری گلاب
و در صورت تمایل
یک عدد سیب
کمی دارچین
🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴
روش تهیه:
تخم مرغها و وانیل و شکر و با همزن، دو سه دقیقه بزنید تا کشدار بشه، بعد خامه رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید
بعد کره رو اضافه کنید و با همزن هفت ثانیه بزنید
بعد آرد و (که با بکینگ پودر مخلوط کردید و سه بار الک کردید) در چند مرحله اضافه کنید و با قاشق یا لیسک آرام هم بزنید، خمیر آماده است
ته قابلمه (یا ماهیتابه) تفلون و چرب کنید و به درش هم دمکنی بزنید.
خمیر رو داخل قابلمه بریزید و صافش کنید
بعد روی آن، سیب رو (که پوست گرفتید و در اندازه های متوسط و کمی نازک برش زدید) روش بگذارید و کمی دارچین هم بزنید
حالا در قابلمه رو بذارید و به مدت پنجاه دقیقه روی شعله کم بگذارید بپزه
با چوب کبریت یا چنگال امتحان کنید اگر پخته بود زیرش و خاموش کنید،
دور قابلمه رو زیر آب سرد بگیرید حواستون باشه داخلش آب نره
حالا توی ظرف مورد نظر بر گردونید😍
نوش جان