اول تو نصف لیوان آب گرم( دماش جوری باشه که دست و نسوزونه اما گرم باشه)
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر میریزیم ده دقیقه میزاریم بغل سماور تا عمل بیاد و دو برابر شه حجمش
بعد یک تخم مرغ رو شکسته نصف قاشق غذاخوری نمک و دو قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه میکنیم و اون خمیر مایه رم میریزیم سپس دو لیوان آرد ترجیحا گندم یا تافتون اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه
رو خمیر و میپوشونیم و برای یک ساعت میزاریم تو جای گرم تا حجمش دو برابر شه
خمیرش فوق العاده عالی در میاد اگر نکات و رعایت کنی