- تخم مرغ : دو عدد درشت
- کره : ۱۲۵ گرم(من شصت گرم روغن صاف قنادی +شصت گرم روغن جامد خانگی زدم).
- وانیل : نوک ق چ.
- پودر نارگیل : یک ق غ سرپر(می تونید حذف کنید).
- آرد : دویست و پنجاه گرم (یک لیوان+دوسوم لیوان).
- پودر قند : دویست گرم(یک لیوان+یک سوم لیوان).
- کشمش : صد گرم(دو سوم لیوان).
- بکینگ پودر : یک چهارم ق چ
- ابتدا کره یا روغن رو با پودر قند و وانیل سه دقیقه با همزن بزنید تا کاملا روشن بشه
- بعد یکی یکی تخم مرغها رو اضافه و هر کدام رو سی ثانیه بزنید بعد هم پودر نارگیل رو بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم و در آخر هم کشمش رو اضافه و مخلوط میکنیم
- اگه دوست داشتین می تونید بعد اضافه کردن تخم مرغ یک ق م زعفران دم کرده هم اضافه کنید.
- کف تابه یا قالب رو کاغذ روغنی بندازین و مایه شیرینی کشمشی رو داخل قیف پلاستیکی ریخته به اندازه گردو بریزید
شعله پخش کن رو مدت یک ربع روی شعله متوسط با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر داخل تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین مدت ده دقیقه زمان میخواد تا آماده بشه حتی اگر روی شیرینی ها شل بود بعد این زمان خاموش کنید تا شیرینی ها خشک نشه.
. فر رو با حرارت ۱۷۰درجه مدت یک ربع گرم کنید بعد قالب رو داخلش بزارین و مدت ده دقیقه تا یک ربع زمان بدین بعد این زمان خاموش کنید و از داخل فر بیرون بیارید وقتی خنک شد با کاردک از کاغذ روغنی جدا کنید و داخل ظرف دربسته نگهداریدر