خانوما اینو خودم تازه یاد گرفتم شاید یه سریا بلد باشن، اگه کیکتون به قالب میچسبه و خراب میشه قالبتونو به جای ارد پاشی و چرب کردن با روغن ، با ارده چرب کنید دیگه اصلا نمیچسبه به جاش قلفتی در میاد از قالب مثه روغن جدا کننده می مونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم يه سوال دارم واسه گاناش روى کيک خامه اماده البته خانگى خوبه يا بعضى ها که شکلات و خامه صبحانه رو حرارت درست ميکنن ميريزن روش خوب ميشه....کدومش بهتره
من تو پلوپز و توستر فقط درست کردم رو حرارت ۱۸۰ درجه بزار ۴۵ دیقه بمونه حین پختم چک کن چنگال بزن اگه پخته بود به چنگال نمیچسبه اگه نپخته بود عیبی نداره بزار بیشتر بپزه از سالم بودن بکینگ پودرتم مطمعن شو تاریخ جدیدشو بگیر