نینا جان
برای پخت فوتو چینی اول باید ماکارونی فوتوچینی داشته باشی فروشگاه های رفاه دارند این ماکارونی رو
فیله مرغ رو به تکه های ریز ریز اندازه بند انگشت خورد میکنی و با پیاز نگینی میذاری حرارت ببینه روش یه مقدار نمک وزرد چوبه و فلفل سیاهم بریز . حواست باشه که روغنت و خیلی کم بریزی چون این غذا کلا چرب هستش
چند تا دونه هویج و نگینی خورد و اب پز کن .بعد هویج و قارچ خورد شده با فلفل دلمه ای نگینی شده رو بریز روی مرغت و زیر ش رو کم کن تا همه مواد خوب پخته بشه
بعدش نصف لیوان خامه رو با دو تا قاشق پر پنیر خامه ای رو با هم حسابی میزنی و میریزی روی موادی که تهیه کردی و حسابی همشون میزنی
در همین حین باید ماکارونیت هم آبکش کرده باشی و داغ باشه و کلیه موادی که گفتم رو داغ داغ میریزی روی ماکارونیت و چون این غذا خامه داره پس نباید بذاری سرد بشه و زود بیارش سر سفره و نوش جان کنی
طعمش واقعا عالی و بی نظیره و در عین حال پر کالری