پیاز تفت میدی گردو رو میریزی یه سه چهار دقیقه با شعله پایین تفت میدی زیاد تفت نده که تلخ شه ادویه و نمک میزنی توش آب سرد میریزی بعد که جوش اومد دوباره آب سرد میریزی که گردو روغن پس بده
میزاری یکی دو ساعتی با شعله کم بجوشه
مرغ رو جدا تفت میدی و میریزی تو قابلمه میزاری باهم دوساعت بپزند
در آخر رب انار میریزی
همه مزه فسنجون به مزه دار کردن آخرشه و اینکه با غلظت درست زیرشو خاموش کنی
خودمم برای فردا فسنجون گذاشتم داره رو بخاری میپزه
حیف که تاریکه نمیتونم عکس بگیرم