2733
2734

پیازرنده شده یاخردشده( خیلی فرقی نمیکنه)... اب لیمومقداری( کم)... نمک وفلفل وزدچوبه وزعفرون( کم).... سس مایونز ...اگه کیوی برریزی خیلی تردمیشه..امابایدخیلی کم وساعات اخربه موادت اضافه کنی که گوش مرغت وانره...موقع کباب شدنش هم به هیچ عنوان بادنزن کبابتو...بذاراروم خودش مغزپخت بشه...


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه مرحلخ انجام میدم 

اول پیاز و خلالی  و سیر  خلالی  فلفل دلمه و فلفل سبر تند   می ریزم    سه چهار ساعت می مونه 

بعد از اون در میارم 

 به نسبت مساوی   سس مایونز و ماست  مریزم  می مونه 

تا موقعی که کباب می کنم 

بعد از اون هم  در میارم  

ابلیمو کم و  زعفران می ریزم  

سیخ می کشم  

بعد روی اتیش 

 هم چند بار  کره  می زنم   

تمام  نمک هم نمی ریزم  سس پایونز  خودش طعم دار می  کنه 

امتحان کن تجرب 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
2731
حیاطمون بزرگه اونجا درست میکنیم بخوریم .مگه عقل نداریم ک بریم بیرون .واسه یلامتی خودمون میگن نرید خب ...

دمت گرم 

من ادویه کاری و سس و ماست ابلیمو نمک فلفل سیاه و یه حبه سیر و زعفران نبود زرد چوبهو فلفل دلمه ای گشنیز و ترخون خشک و پیاز رو میریزم و میخوابونم توش عالی میشه 

عزیزم وقتی میبینی بحثت با کسی ب جایی نمیرسه بگو حق با شماست هم اون طرف اروم میشه هم اعصابتو از دستش نجات دادی ،احترامتم نگه داشتی   
2738
به شما که نمیرسیم استاااااااد😍😄✋🏾

عزیزدلمی...دیگه ماایرونیا همه اهل جوجیم دیگه...وهمه هم بلدن چکارکنن...اصلا سیزده به دروباحوجه میشناسیم...من یادمه تاحالا غذایی جزاینوتوسیزده به درنخوردیم😑

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687