حبوباتتون رو اگه میخواین وا نره قبل پخت با پیاز تفت بدین .
تو قیمه حتما از دارچین استفاده کنین .
سبزی قرمه سبزیتون رو حتما دو ساعت با شعله ی خیلی خیلی کم تفت بدین که قرمه ی خوش رنگی داشته باشین .
به برنحتون در حال جوش یه لیوان اب سرد بریزین ری میکنه . ابلیمو هم باعث سفیدی برنج میشه.
واسه ته دیگتون چه نون چه سیب زمینی چه برنج حتما از کنحد و زعفرون استفاده کنین مجلسی میشه .
واسه اش از پیاز داغ چیپسی استفاده کنین .
واسه پودر سوخاری علاوه بره مغز نون باگت و بربری از پفک نمکی هم استفاده کنین پودر کنین توش .