سلام دوستان ، من که همین چند دقیقه پیش از خواب بیدار شدم شما چطور؟ علاوه بر اینکه تایم خوابم بهم ریخته وزنمم بالا رفته لعنت به هر چی ویروس و قرنطینس!!! اما در عوض آشپزیم خیلی خوب شد میگی نه طرز تهیه این دسر هافمن خوشمزه رو براتون مینویسم امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه دسر هافمن
- شیر = 3 پیمانه
- خامه صبحانه = یک پاکت 200 گرمی
- زرده تخم مرغ = 4 عدد
- شکر = 1 پیمانه
- شکلات تلخ = 200 گرم
- ژلاتین = 3 ق غ خ
- يك بسته بيسكويت پتى بور
- وانیل = یکسوم قاشق چای خوری
طرز تهیه دسر هافمن
خب دخترا برای تهیه این دسر ابتدا باید وانیل ، شکر و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خوب کشدار بشه. سپس خامه و شیر را با هم مخلوط کنید با همزن بزنید.
سپس ژلاتین را اضافه نمایید و مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد به اندازه ای که شیر و خامه خوب حل شوند. حالا باید شکلات خورد کنید و در طرف دیگر بریزید و روی حرارت بخار آب در حال جوش قرار دهید تا ذوب شوند.
حالا شیر و خامه را که در حال جوش است به مخلوط شکر ، وانیل و زرده تخم مرغ اضافه کنید و روی حرارات قرار دهید سپس شکلات ذوب شده رو به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد.
سپس مواد را از روی حرارت بردارید مجددا با همزن بزنید زمانیکه به یک کرم یکدست رسیدید آن را کنار بگذارید تا سرد شود بعد داخل قالب ریخته و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا نیم بند شود سپس از یخچال خارج نمایید و يه رديف بيسكويت روش بچینید و لايه لایه ادامه تا آخر، سپس دسر را به مدت 7 الی 8 ساعت داخل بخچال قرار دهید.
پس از آنکه دسر هافمن را پس از 8 ساعت از یخچال خارج کردید بعد از 30 دقیقه که در دمای محیط قرار گرفت می توانید ان را از قالب خارج کنید. قبل از اینکه دسر را خارج کنید مطمئن شوید که کل دسر از قالب خارج میشود.
نکات قابل توجه برای تهیه دسر هافمن
- بیسکویت را طوری درون دسر قرار دهید که از هر طرف 1 سانت با دیواره های قالب فاصله داشته باشد.
- میتونید کیک هک را جایگزین بیسکویت کنید.
- این دسر میتونید ساده بدون کیک و بیسکویت باشه.