پیاز رو خورد میکنی تو روغن میریزی مرغ ها رو هم روی پیازها میذاری بعد کمی زرچوبه و نمک با شعله ی کم میذاری بپزه کمکم با آب خود مرغه میپزه
بعد که پخت و آبش خشک شد(آب اضافه نکن) مرغ رو در میاری و ریش ریش میکنی یا خورد میکنی و با جعفری یا کاهو و گوجه یا خیارشور و کمی سس مایونز میخوری (البته بهتره اون مقدار کم مایونز رو از قبل با مواد همراه ساندویچ مخلوط کنی و کمی هم آبلیمو بزنی در حد کم)
حالا یکی با پیاز و جعفری دوست داره یکی با کاهو و گوجه یکی با جعفری و گوجه
سلیقه اییه ولی پخت مرغ به این روش هم خیییلی سالمه از نظر علمی(تغذیه بلدم) هم خیلی خوشمزست به اصطلاح مرغ رو دم میکنی