2733
2734
عنوان

خمیر جادویی برای پخت نان در فر

210 بازدید | 3 پست

من این دستور خمیر رو از گوگل برداشتم خیلی وقته باهاش نون و پیراشکی میپزم 

سوالم اینه که ایا میتونم مواد خمیر رو دوبرابر کنم تا بیشتر بشه نان هام اشکالی تو خمیر بوجود نمیاد که؟؟؟؟؟

میشه برای من دستورشو بزاری اگه خودت درست کردی قبلا و خوب شده

وزن اولیه ۶٨  هدف اولیه ۶۳  هدف نهایی ۵۷              خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس  

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

باشه 

ارد ۵۰۰ گرم 

خمیر مایه ی قاشق سوپخوری و ی قاشق چایخوری

شیر ولرم که دست را نسوزاند ی لیوان یا یک پیمانه

نمک ی قاشق چایخوری

شکر ی قاشق سوپخوری

تخم مرغ ۱ عدد 

روغن مایع ۶ قاشق سوپخوری 

اول تخم مرغ و روغن و نمک رو هم میزنم تا یکدست شه 

بعد شیری که ولرم هست شکر و خمیرمایه رو میزنم بهش 

بعد ۱۰ دیقه صبر میکنم تا خمیر مایه بیاد بعد مخلوط شیر و تخم مرغ رو تو ی ظرف میریزم و کم کم ارد اضافه میکنم با ی قاشق چوبی هم میزنم و ۱۰۰ بار خمیر رو میکوبمش بعد میذارم داخل ی ظرف استراحت تا ۲ ساعت خمیرت امادس

2728
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687