باشه
ارد ۵۰۰ گرم
خمیر مایه ی قاشق سوپخوری و ی قاشق چایخوری
شیر ولرم که دست را نسوزاند ی لیوان یا یک پیمانه
نمک ی قاشق چایخوری
شکر ی قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۶ قاشق سوپخوری
اول تخم مرغ و روغن و نمک رو هم میزنم تا یکدست شه
بعد شیری که ولرم هست شکر و خمیرمایه رو میزنم بهش
بعد ۱۰ دیقه صبر میکنم تا خمیر مایه بیاد بعد مخلوط شیر و تخم مرغ رو تو ی ظرف میریزم و کم کم ارد اضافه میکنم با ی قاشق چوبی هم میزنم و ۱۰۰ بار خمیر رو میکوبمش بعد میذارم داخل ی ظرف استراحت تا ۲ ساعت خمیرت امادس