من میدونم که همه چیز زیر سر آمریکاس اما روم به دیوار چون میخوام در این تاپیک "طرز تهیه شیرینی پای سیب آمریکایی" رو براتون مینویسم.
مواد لازم برای تهیه پای سیب آمریکایی خوشمزه
- آرد = ۴۰۰ گرم
- پودر شکر = ۱۲۰ گرم
- کره سرد = ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ = ۱ عدد
- آب یخ = 4 قاشق غذاخوری
- وانیل = نوک قاشق چای خوری
مواد لازم برای داخل پای سیب :
- سیب = مقدار لازم
- دارچین فراوان
- کره = 1 قاشق غذاخوری
- شکر = یک چهارم لیوان
طرز تهیه مواد داخل پای سیب آمریکایی
خانم های عزیز ابتدا سیبها رو خرد کنید (هر مدلی که دوس دارید اما مراقب باشید که نه نازک باشه نه ضخیم). سپس گلاب ، شکر و دارچین رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا کمپوت بشه و بعد خنک بشه.
طرز تهیه خمیر پای سیب آمریکایی
برای تهیه خمیر این شیرینی خوشمزه باید آرد و کره سرد و پودر شکر رو با نوک انگشتان مخلوط میکنیم تا شبیه نون خرد بشه. سپس وانیل ، آب یخ را به همراه تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و مجددا با نوک انگشتان ورز بدید تا خمیر نرمی بشه.
حالا خمیر رو روی یک سلفون پهن کنید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. روی سطح صافی را آرد پاشی کنید و پس از گذشت 1 ساعت خمیر را از یخچال خارج کنید و روی سطح به ضخامت 1 سانتی متر پهن کنید.
حالا مواد داخلش پای رو به جز آب اون می ریزیم یه لایه سیب کمپوت شده و کناره هم کافیه. برای روی خمیر نوارهای باریک از خمیر برش میزنیم و مثل حصیر می بافیم و در اخر سطح کیک را با ترکیب زرده تخم مرغ و نوک ق غ شکر و زعفران یا زردچوبه رو مال میزنیم . سپس پای سیب رو به مدت 30 دقیقه تو فر درجه با درجه حرارت ۱۸۰ قرار می دهیم.
نکته: در تمامی پای ها و تارتها لازمه کره سرد باشه و حتماااااا با نوک انگشت ورز داده بشه .چون گرمای کف دست باعث میشه خمیرتون سفت بشه