2733
2734
مرسی تجربه ندارم تا حالا درست نکردم چطور تمیزش کنم انتهای زبون هم یه زایده گوشتی بزرگ داره اون رو جدا کنم یا با هم بذارم ؟؟

بوش وقتی پخت بده یا نه؟؟


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیکه تیکه کن .. هر چقدرش رو خواستی الان بپز بقیه اش رو بذار فریزر ......
حتما باید توی زود پز بذاری چون دیر پز هستش ......
پیاز داغ درست کن و زعفرون هم بزن و درش رو بذار تا بپزه
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.
2728
بپزش با آب توش هم سیر و پیاز و کرفس بریز
مهم سس زبونه
پختش با آبه
سس قارچ رو سرچ کن تو نت پیدا میکنی
اضافه اش رو بزار فریزر هیچیش نمیشه
رستوران ها هم همیکارو میکنن
هر زن يك سرزمين است .اداب و رسوم خودش را دارد...
بچه ها مرسی ازتون اون زایده تهش رو که گوشت داره جدا کنم نه؟؟

جوجه جاتن پختشو بذارم فریزر بهتره برای چند وعده یا اینکه نپخته به تعداد وعده ها هر بار درست کنم و تیکه کنم نپخته بذارم فریزر مثل گوشت
2740
یکه تیکه کن .. هر چقدرش رو خواستی الان بپز بقیه اش رو بذار فریزر ......
حتما باید توی زود پز بذاری چون دیر پز هستش ......
پیاز داغ درست کن و زعفرون هم بزن و درش رو بذار تا بپزه

حتما زردچوبه و سیر و چوب دارجین هم بزار
http://www.nikpak.com/?affiliateid=5

ارسال رایگان فینیش به کل ایران- ارسال رایگان پوشک در تهران
بچه ها مرسی ازتون اون زایده تهش رو که گوشت داره جدا کنم نه؟؟

جوجه جاتن پختشو بذارم فریزر بهتره برای چند وعده یا اینکه نپخته به تعداد وعده ها هر بار درست کنم و تیکه کنم نپخته بذارم فریزر مثل گوشت
معمولا برش می دن با پیاز و سیر و زعفرون تفت می دن و درانتها کمی سبزی معطر بهش اضافه می کنن جعفری و گیش نیز بعد هم روش یه فریزر میکشن و هر وقت خواستن داغ می کنن و می خورن خیلی همخ خوشمزه میشه
به مسائل بزرگ فکر کنید ، اما از خوشیهای کوچک لذت ببرید .
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687