نوشین1234 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 1981 عنوان کیا از این زود پز استیل ها دارن که دستش قرمزه 130 بازدید | 13 پست من توش سوپ که درست میکنم زود تهش میسوزه زیرشم کم میکنم 1398/12/04 | 17:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوشین1234 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 1981 خب سوپ تو زودپز ته میگیره دیگه! پس نو چی وچقدر ظول میکشه بپزه
نوشین1234 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 1981 جو و جوپرک باید مدام هم بخورن تا ته نگیره. سوپ برنج
مامان_امیرسالار عضویت: 1396/02/21 تعداد پست: 641 پس تو چی؟ سوپ چون جو داره توش،به دلیل لعابی که داره،باید مرتب هم بزنی،تا ته نگیره.تو زودپز چون هم زده نمیشه،ته میگیره هر آنچه که مرا نکشد ،قویترم میدارد.
prans_melika عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 4939 چون جنسش استیله و کلفته وقتی سوپ توش قل میزنه پایینش حرارت بیشتر و بیشتر حرارت داره برا همینه اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
نوشین1234 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 1981 چون جنسش استیله و کلفته وقتی سوپ توش قل میزنه پایینش حرارت بیشتر و بیشتر حرارت داره برا همینه اره خب ولی راه حل