2737
2739

اخ اخ

منم امشب ميخوام مرغ بزارم

منتظرم بقيه نظر بدن ببينم چطور درست ميكنن🤔🤔

راستي مرغ من از جوجه كبابم مونده

كه توي مخلفات بوده

فريز كردم،،ازاون هفته

گفتم شبي بزارم تاخراب نشده

عايا خيلي ترش نميشه؟

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

با قارچ مرغ هم هر کی غذا  بلده بگه ممنون

شما چیکن استروگانف درست  کن با سیب زمینی سرخکرده 😍

حیفه امضای کاربریه قبلیم بود که اینجا بهش اشاره نشه 😆این سومین کاربریه از سال 95 خواننده خاموش بودم 96 عضو شدم چند ماه پیش ترکیدم سرچی ؟ سر یه گ و ز 😐 یکی دیگه در حضور شوهرش زده بود من و خیلیای دیگه بخاطرش پرپر شدیم چون تو تاپیکش کامنت گذاشتیم. لعنت ب این گ و ز خونخوار که بخاطرش چه کاربریهای قدیمی ک جونشونو از دست دادن قدر این امنیت رو بدونین تو سایت 😆😆😆 امثال ما اگه نبودیم شماها کجا میتونستین راحت بخندین 😃😃😃😃 و در آخر طبق امضای سابقم توصیه میکنم به شما بانوان گرامی لطفا حین معاشقه ، مراوده ، بحث و گفتگوی دوستانه و بزن بزن با همسر گرامیتان از هر گونه حرکت یهویی و تحت فشار خودداری کنید و در صورت خروج هرگونه باد صدا دار با بو و بی بو و  بیصدا با بو لطفا تاپیکشو نزنین روا نیست شما بگوزی ما تعلیق بشیم 😕😕😕😕😕
2731
2738
مرسی عزیزم لطف کردی 💖

قربونت 😘من خودم قارچ ندارم الان وگرنه خیلی وقته دلم میخواد مخصوصا به روش سایو جان خوشمزه میشه واقعا 

حیفه امضای کاربریه قبلیم بود که اینجا بهش اشاره نشه 😆این سومین کاربریه از سال 95 خواننده خاموش بودم 96 عضو شدم چند ماه پیش ترکیدم سرچی ؟ سر یه گ و ز 😐 یکی دیگه در حضور شوهرش زده بود من و خیلیای دیگه بخاطرش پرپر شدیم چون تو تاپیکش کامنت گذاشتیم. لعنت ب این گ و ز خونخوار که بخاطرش چه کاربریهای قدیمی ک جونشونو از دست دادن قدر این امنیت رو بدونین تو سایت 😆😆😆 امثال ما اگه نبودیم شماها کجا میتونستین راحت بخندین 😃😃😃😃 و در آخر طبق امضای سابقم توصیه میکنم به شما بانوان گرامی لطفا حین معاشقه ، مراوده ، بحث و گفتگوی دوستانه و بزن بزن با همسر گرامیتان از هر گونه حرکت یهویی و تحت فشار خودداری کنید و در صورت خروج هرگونه باد صدا دار با بو و بی بو و  بیصدا با بو لطفا تاپیکشو نزنین روا نیست شما بگوزی ما تعلیق بشیم 😕😕😕😕😕

مرغ رو از شب قبل داخل پیاز یا نمک فراوون بخوابون

فرداش با کره پاستوریزه سرخش کن(اگه تو نمک خوابوندی قبلش بشور)خوب که سرخ شدن زعفرون آب شده بریز روی مرغا که قشنگ زرد بشن

بعد ۱ لیتر یا بیشتر آب پرتقال بریز روش جوری که روی مرغا رو بپوشونه

نمک و آبلیمو هم بزن بذار بجوشه به روغن بشینه

آبلیمو یه کم زیادتر از مرغای معمدلی بزن

رو برنجتم زعفرون و زرشک و اگه دوست داشتی خلال بادوم پسته و خلال پرتقال بده

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز