[ ] متاسفانه پزشکان امروزی برای درمان
[ ]
[ ] کم خونی به جای خوردن گوشت قرمز
[ ]
[ ] (گوسفند) ، توصیه به خوردن عدس
[ ]
[ ] می نمایند . و می گوییند :
[ ]
[ ] عدس و سویا ، گوشتهای گیاهی هستند .
[ ]
[ ] عدس دارای طبیعت سرد و خشک است . چون زنان نیز دارای طبع
[ ]
[ ] سردتری نسبت به مردان هستند ، مضرت بیشتری از آن می بینند .
[ ]
[ ] خوردن عدس باعث ایجاد خون (کثیف و سنگین) سوداویی میشود .
[ ]
[ ] به عبارتی خوردن عدس کم خونی را درمان نمیکنند . بلکه غلظت خون
[ ]
[ ] ایجاد می نماید .
[ ]
[ ] کسی که عدس میخورد خوابهای پریشان میبیند .درد معده ایجاد میکند
[ ]
[ ] و به شدت نفاخ است . زیاد خوردن آن باعث ایجاد سرطان و جذام و
[ ]
[ ] ورم های سخت میشود .
[ ]
[ ] چون دارای طبع سرد است مضر اعصاب است . درد مفاصل را زیاد
[ ]
[ ] میکند . چون بسیار خشکی می آورد ، باعث ضعیفی چشم میشود
[ ]
[ ] (بر خلاف آنچه مردم فکر میکنند .)
[ ]
[ ] چون خون کثیف در بدن ایجاد میکند ، مشکلات بواسیری را افزایش
[ ]
[ ] میدهد . و واریس را تشدید میکند .
[ ]
[ ] دیر هضم است و کسی که ناراحتی معده دارد نباید از آن استفاده کند.
[ ]
[ ] نباید با عدس شیرینی ( عدس پلو با کششمش ) خورده شود . چون
[ ]
[ ] مشکلات شدید کبدی آیجاد میکند .
[ ]
[ ] خوردن عدس عادت ماهیانه را عقب می اندازد و مشکلات جدی برای
[ ]
[ ] زنان به همراه دارد .
[ ]
[ ] آب دم کرده ی عدس مسهل است . اما خوردن خود است شکم را
[ ]
[ ] می بندد.