2733
2739
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2742

راستی بالا رو روشن کردی یا پایینو من اول بالارو روشن میکنم ولی شعله رو میزارم اونوقت یک دست پف میکنه بعد نیم ساعت چهل دقیقه پایین فرمو روشن میکنم یک ربع میزارم بعد با چنکال یا کارد تست میکنم

2740
راستی بالا رو روشن کردی یا پایینو من اول بالارو روشن میکنم ولی شعله رو میزارم اونوقت یک دست پف میکنه ...

واقعا خشک نمیشه من همیشه فقط زیرو روشن میکنم روشم خوب میپزه

خدا جونم شکرت...
چرا بود

ببین عزیزم برلی کیک نباید صخیم و کلفت مواد بریزی باید کم بریزی چون خودش پف میکنه.بعدم۱۸۰ زیاده کمتر بزار برای مدت بیشتر بعدم شعله زیرو روشن کن.گریل روی کیکو میسوزنه ۵مین اخر گریلو بزن.طبطه وسطم بزار

واقعا خشک نمیشه من همیشه فقط زیرو روشن میکنم روشم خوب میپزه

ن چون شعله رو خیلی کم میکنم و دورترین طبقه میزارم وقتی اول زیرشو روشن میکردم خیلی نا موزون پف میکرد از وسط مث کوه بالا میومد ترک میخورد 

راستی بالا رو روشن کردی یا پایینو من اول بالارو روشن میکنم ولی شعله رو میزارم اونوقت یک دست پف میکنه ...

روش نمیسوزه.من برعکس شما انجام میدم شعله بالام فوقش۷،۸مین بیشتر نمیزارم

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687