2737
2734

معمولا همه دستورا 180 هست یه ساعت بزار بعد با چنگال چک کن یه کاسه اب بزار تو فر که خشک نشه مرغت

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731
کاسه رو فرقی نمیکنه که کجاش بزارم عزیزم؟؟

نه اب جوش بزار که بخار کنه فقط

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
خشک که نمیشه عزیزم؟

اگه با پوست بزاری که نه ولی من چون میخام گوشت مرغ مزه بگیره و زعفرونی بشه پوستشو میگیرم بعدم روشو کره بمال و اب زعفرون هر نیم ساعت .یا یه ظرف اب میگن بزار توی فر ک من اینو تست نکردم واقعیتش

2738
اگه با پوست بزاری که نه ولی من چون میخام گوشت مرغ مزه بگیره و زعفرونی بشه پوستشو میگیرم بعدم روشو کر ...

عزیزم فرمن یجوریه مثلا دو طبقه هست بالاش که مرغ سرخ میشه فقط رو ۲۷۵هست طبقه پایینش از ۱۲۵درجه شروع میشه تا۲۵۰.

همه زندگیم پسرمه 
عزیزم فرمن یجوریه مثلا دو طبقه هست بالاش که مرغ سرخ میشه فقط رو ۲۷۵هست طبقه پایینش از ۱۲۵درجه شروع م ...

ندیدم این مدلی مال من تکنو هست تمام استیل ...خب فکر میکنم از همون قسمت پایین استفاده کن

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687