سلام سمیرا جان دستور پخت کاچی خیلی راحته . این میزان مواد که برات گفتم برای یک نفره مواد لازم : 1- آرد سنگک یک قاشق غذاخوری 2- آب سرد یک لیوان 3 - شکر یا عسل سه قاشق غذا خوری 4- زرد چوبه یک چهارم قاشق چایخوری زعفران به میزان دلخواه ابتدا مثل حلوا آرد به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت میدی . بعد روغن یا کره به میزان دلخواه اضافه میکینی و تا حدی که رنگ آرد تغییر کنه و از سفیدی در بیاد هم میزنی و بعد زرد چوبی اضافه میکنی و هم میزنی . بعد آب سرد اضافه میکنی سریع هم میزنی تا تا آرد باز بشه . کمی هم میزنی تا جوش بیاد وشکر و زعفران میریزی و بعد کمی هم میزنی تا به غلظت دلخواه برسه . البته اگر کمی پودر پسته و بادام اضافه کنی خیلی مقوی و خوش طعم میشه در ضمن من ترکم و لی کاچی های خیلی خوشمزه ای درست میکنم خودم نمیگم اونایی که خوردن میگن