2737
2734

با جو کامل خوشمزه تره من پیاز و هویج و مرغ و جو روکمیتفت میدم اب جوش میریزم میزارم چندساعت با شعله ملایم بپزه بعد بهش رب و ادویه و رشته سوپی و جعفری وابلیمو اضافه میکنم میتونی بهش رب نزنی در عوض شیر بریزی و در نهایت مقداری خامه

جان مامان خیلی دوستت دارم پسر شیطون و پرحرف من 
با جو کامل خوشمزه تره من پیاز و هویج و مرغ و جو روکمیتفت میدم اب جوش میریزم میزارم چندساعت با شعله م ...

با جو پرک چجوریه؟کسی جواب نداد اون موقع من رفتم جو پرک گرفتم

وقتی آدم از خاکـــــــــــــه تعجبی نداره که کرم داشته باشه😐😂

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

با جو پرک چجوریه؟کسی جواب نداد اون موقع من رفتم جو پرک گرفتم

با جو پرک هم مثل همینه ولی چون زودمیپزه نیم ساعت اخر پخت باید به سوپ اضافش کنی 

جان مامان خیلی دوستت دارم پسر شیطون و پرحرف من 
2731
با جو پرک هم مثل همینه ولی چون زودمیپزه نیم ساعت اخر پخت باید به سوپ اضافش کنی 

میخوام عدسم بریزم اولش بریزم؟

وقتی آدم از خاکـــــــــــــه تعجبی نداره که کرم داشته باشه😐😂
2738

تجربه بچه ها

من یه روش راحت و خوشمزه دارم اول از همه بهتره بلغور جو داشته باشی اگر وقت داری اگر نه جو پرک شده!

بلغور و به ازای هر نفر سه قاشق تمیز میکنی و مثل حبوبات خیسش میکنی تا پف کنه!

من 3جور سوپ جو دارم یک با شیر، دو با سبزیجات بدون شیر یا رب، سه با سبزیجات با رب.

من همیشه بلغور جو استفاده میکنم چون ده برابر خوشمزه تر میشه پس این دستور با بلغوره

کلیتش اینه: اول مرغ رو میپزی با پیاز و ادویه بعد از پخت مرغها رو در میاری و جو رو میریزی تو آب مرغ اگر هم نمیخوای مرغ داشته باش جو رو میریزی تو اب بپزه فقط مراقب باش که چشمت بهش باشه در قابلمه هم باز باشه چون جو یهو سر میره وقتیم که پخت ممکنه ته بگیره هی باید همش بزنی!

وقتی جو پخت(حدود یک تا دوساعت بعد) بهش هویج خلال شده اضافه میکنم من هویج و رنده نمیکنم که سوپم و نارنجی کنه وقتی خلال ریز باشه متلاشی نمیشه و قشنگتره! بعد از پخت مرغهای آبپز شده رو ریش میکنم و میریزم توش و بعد جعفری و گشنیز خورد شده میریزم اندازشم سلیقه ایه!

این میشه یه سوپ ساده حالا اگر بخوام شیر داشته باشه برای اینکه شیر توش نبُره یا باید شیر و که میریزی تند تند هم بزنی که نبره و یا اگر حرفه ای نیستی و میترسی زیرش و خاموش کنی بزاری سرد یا و یکم که ولرم بود شیر و بریزی یا اینکه شیرت و گرم کنی و شیر گرم توی سوپ گرم بریزی و خوب هم بزنی اگر میخوای خیلی سوپش ویژه باشه میتونی خامه هم تو شیر حل کنی بهش اضافه کنی ولی اونطوری حتما از روش شیر سرد استفاده کنه چون ممکنه با گرم کردن شیر خامه ببره!

وقتی شیر میریزی میتونی توی سوپ بعد از مرحله جو فقط قارچ یا فقط هویج بریزی اینا همش سلیقه ایه!

اگر بخوام سوپم قرمز باشه رب و بجای شیر تو مرحله آخر میریزم که خوب دردسری نداره فقط دقت کن اگر سوپ با رب هست حتما هویج و سبزیش زیاد باشه که اینطوری خوشمزه تره!

بعضیا سوپ سفید دوست دارن بعضیا قرمز! من جفتش و دوست دارم و گاهی معمولی بدون اینا درست میکنیم!

یک راه حل بسیار ساده هم هست سوپ نیم ساعته با جو پرک!

تو این حالت بهتره یک بسته سوپ آماده جو بگیری و طبق دستورش با آب قاطی کنی بزاری بجوشه بعد هرچی دوست داری توش بریزی و آخر سر 5-6 دقیقه قبل اتمام کار جو پرک و بریزی و سو پ آمادست فقط جو پرک باید کمتر ریخته شه بخصوص اگر توی سوپ آمادست چون یهو سفت میشه!

کلا سوپ آماده لعاب داره و همیشه میشه بجای بیس کار ازش استفاده کرد


تجربه بچه ها من یه روش راحت و خوشمزه دارم اول از همه بهتره بلغور جو داشته باشی اگر وقت داری اگر ن ...

مرسی عزیزم خیلی خوب بود❤

وقتی آدم از خاکـــــــــــــه تعجبی نداره که کرم داشته باشه😐😂
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز