عزیزم اب ک ب جوش اومدبرنج رو بریز توش
هی هم نزن ک برنج خورد شه
بعد از سه چهار دقیقه هی یکی دوتا برنج بردار با دندون فشار بده
اگر دورش نرم بود و مغزش سفت وقت ابکششه
اگر کلا سفت بود بذار بازبجوشه
یه چند بار هم هم بزن ک زیرو رو شه نه زیاد ک خورد شه برنج
بعد ابکش کن و ابسرد بریز روش ک شوک بشه و قد بکشه
قابلمه سایز مناسب انتخاب کن نه سایز کوچیک
برنجو مثل کوه بریز تو قابلمه و چندتا سوراخ ایجاد کن توش
یه پنج دقیقه بعد اب و روغن رو باهم مخلوط کن داغ کن بریز روش و
زیرشو یکم زیاد کن ک ب بخار بیفته
بعد زیرشو کم کن و دم کنی بزن و وقتیم دیدی کامل برنج پخته اما هنوز مهمونات نیومدن زیر دیگ بذار و زیرشو کم کن