میخوام طرز تهیه سوپ جو شیرو خامرو بهت بگم که خودم درست میکنم خیییلی خوشمزه میشه
اول از همه جوپرک رو یک ساعت خیس میکنی
یدونه پیازو نگینی خورد میکنی تفت میدی تا طلایی شه بعد زردچوبه میزنی بعدم هویجارو رنده میکنی میریزی پیش پیازا دوباره تفت میدی
قارچارو تو ی قابلمه جداگونه میزاری رو شله تا اب سیاهش گرفته شه
جو پرک رو میریزی تو پیازا نصف قابلمرو با اب مرغ پر میکنی نصفشو با اب
بعد سیب زمینی خورد کن مکعبی بریز توش
اگه خواستی میتونی مرغم ریش ربیش کنی بریزی توش
بعدش که اب قارچا کشیده شد قارچارم بریز توش
بعد از دوسه ساعت ک یکم ابش کشیده شد ۲لیتر شیر بریز توی موادمون بعدش بزار یک ساعت دیگه بپزه در این حین بهش نمکو فلفلو هر ادویه ای خواشتی اضافه کن.
بعدش بریز تو ظرفو بهش خامه اضافه کنو هم بزن.
فقط شیرو خامه ک اضافه میکنی نباید سرد باشه چون میبره و تیکه تیکه میشه
یکمم ابلیمو بهش بزن چون تیکه تیکه میشه
بهتره ابلیمورو موقع خوردن اضاف کنی
با جعفری تزئین کن