بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیتون رو باید شکست و گذاشت تو آب و نمک و هربار به مقدارموردنیاز مصرفتون برمیدارید و تو آب میزاریدحداقل یک شبی بمونه اونوقت تلخی و شوریش که رفت باسلیقه خودتون مزه دار میکنید یا زیتون پرورده درست کنید یا میتونید بهش فلفل دلمه نگینی خردشده و هویچ وپیازکوچک رنده شده بزنیدهمراه کمی رب انار...یافقط روش آبلیمو ونعناع بریزید و میل کنید اینکه چجورمصرف شه بسته به ذائقه داره اما حتما باید تو آب و نمک باشه وگرنه خراب میشه گلم
پس زیتون سیاه من دیدم مغازه ها تو شیشه میفروشن اون چیه
خب بعضی زیتونا باهم فرق داره نوعش شما ازکجاگرفتی زیتونش مال کجاست توشمال زیتون اغلب برای خوردن سبز یازرد چیده میشه تو یک تاریخ خاص و میشکنند و میزارن تو آب ونمک یا کنسروش میکنن زیتون سیاه فک نکنم مال شمال باشه اینکه نژاد اون درخت اینجورباشه رو دیگه من نمیدونم