سلام دوستای گلم ممنون می شم اگه کسی تجربه طرز پختن بوقلمون رو داره برام بنویسه. دستور پختش و مواد لازم تو کتاب آشپزی هست من فوت کوزه گریش رو می خوام . اولین باره می خوام درست کنم و نمی دونم بوی خیلی بدش رو چجوری می شه از بین برد. اگه کسی طرز خاصی درست کرده که خیلی خوشمزه شده خیلی لطف می کنه برام نبویسه . راستش من آشپزیم خوبه الان هم چون اولین باره می خوام درست کنم دوست دارم سربلند بیرون بیام.پیشاپیش از راهنمائیتون خیلی خیلی ممنونم.
برای عرض تشکر پیشاپیش دستور پخت یه نوع سوپ گندم سفید که برای افطار عالیه و اینجا می زارم.
مواد لازم:
گندم یک لیوان- شیر دو لیوان-کره یک بسته 75 گرمی- آرد 3 قاشق سوپخوری- گوشت گوسفند یا مرغ (چند تکه- با گوشت گوسفند خیلی خوشمزه تر می شه)- پیاز - دو عدد متوسط-نمک و فلفل و دارچین به میزان لازم/هویج رنده شده یک عدد متوسط (با دنده ریز رنده شد)- خامه یک عدد کوچک
طرز تهیه : گندم را 2 ساعت قبل خیس می کنیم بعد با پیاز و گوشت گوسفند می گزاریم جوش بیاید بعد زیر گاز را کم می کنیم تا کم کم بجوشد حدود 3 ساعت و هر 10 یا 15 دقیقه هم می زنیم تا ته نگیرد گوشتها که پخن در می آوریم و ریش ریش می کنیم و داخل سوپ می ریزیم و ادوبه جات غیر از دارچین را اضافه می کنیم. در ظرف دیگری آرد را می ریزیم و شیر را سرد داخلش می ریزیم و هم می زنیم وقتی یکدست شد رو گاز می زاریم و کره را اضافه می کنیم کمی که سفت شد داخل گندم و گوشت می ریزیم و هویج را می ریزیم بعد نیم ساعت زیرش را خاموش می کنیم و کمی که خنک شد خامه را اضافه می کنیم و هم می زنیم و کمی دارچین می ریزیم برای تزئین هم از دارچین استفاده می کنیم خیلی خوشمزه و مقوی است مخصوصاً اگر بیشتر بپزد و بیشتر هم زده شود مثل حلیم می شود.
منتظر هرگونه نظر و تجربه شخصی برای پخت بوقلمون هستم بازم ممنونم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک