2752
2734
دستور سالاد ماکارونی و اش شیرازی
لطفا تجربه و دستور پخت خودتون رو بگید چون من خیلی سرچ کردم اما هیچ کدوم از دستوراش به دلم ننشت!!!
● ٦٠٠ گرم گوشت بدون استخوان گوسفند (گوشت گردن بهتر است)
● ١ لیوان نخود (یک چهارم لیتر)
● ١ لیوان لوبیا سفید
● ١ لیوان عدس
● ١ لیوان برنج
● ١٥٠ گرم تره
● ١٥٠ گرم ترخون
● ١ عدد پیاز


توضیح: اگر لوبیا سفید در دسترس ندارید می‌توانید از لوبیا قرمز هم استفاده کنید. سعی کنید لوبیا و نخود دانه ریز استفاده کنید، بعضی نخود لوبیا ها امروزه بسیار درشت هستند. اگر برنج آش در دسترس دارید حتما از این نوع برنج استفاده کنید. برنج آش معمولا دانه آن زودتر له می‌شود و همچنین ارزان تر است و مدت طبخ آن هم کم تر است.
اگر تره ایرانی در دسترس ندارید می‌توانید از تره فرنگی استفاده کنید



ظروف و وسایل لازم:
قابلمه، مخلوط کن یا گوشت چرخ کن (بدون مخلوط کن هم میتوان کار را انجام داد، اگر مخلوط کن ندارید گوشت را بعد از پختن در قابلمه‌ای بکوبید)

طرز تهیه:


برای نتیجه ی بهتر من معمولآ حبوبات را شب قبل در آب سرد خیس می‌کنم، از پختن نخود و لوبیا همراه گوشت خوداری می‌کنم، چون معمولآ دانستن مدت طبخ اینگونه حبوبات مشکل است و بستگی به نوع آن دارد، بهمین خاطر نخود و لوبیا را جداگانه می‌پزم و در آخر آنها را باهم به مدت لازم طبخ می‌کنم، برای طبخ همیشه از شعله‌کم استفاده کنید و مواد را به آرامی بجوشانید از جوشش شدید جدا خوداری کنید.
گوشت و پیاز را با هم همراه با کمی زردچوبه بپزید، لوبیا و نخود را پخته تا اینکه آنها تقریبآ پخته باشند و از حالت سفتی خارج شده باشند.
گوشت را پس از پختن با مخلوط کن خورد می‌کنید تا بصورت کاملآ خورد شده درآید، سپس آن را با لوبیا و نخود دریک قابلمه بزرگ ریخته برای مرحله‌ی بعدی طبخ آماده کنید، برنج را هم اضافه کرده بمدت کافی بجوشانید تا دانه برنج تفریبآ در آش محو شود، اگر از برنج آش استفاده کنید این مرحله زودتر انجام خواهد شد و همچنین آش شما قوام بهتری خواهد یافت.
در این مرحله ترخون و تره را خورد کرده با عدس به دیگر مواد اضافه کنید، نمک به اندازه ی دلخواه بزنید و طبخ را بر روی شعله ی ملایم ادامه دهید و مداوم آن را بهم بزنید. این کار را نیم ساعت یا بیشتر ادامه دهید تا آش تان آماده شود. برای جلوگیری از شور شدن آش فقط یک آشپز در این عملیات شرکت




سالاد ماکارونی با کالباس

مواد لازم:
سس مایونز= به مقدار مورد نیاز (بسته به ذائقه شما)
کلباس یا ژانبون خورد شده 200گرم
ساقه پیازچه 5 عدد( به دلخواه)
گوجه فرنگی 5عدد
هویج رنده شده خام یک عدد
نخودسبز فرنگی یک قوطی کنسرو
خیار شور= یک پیمانه
ماکارونی فرمی 250 گرم
نمک ، روغن مایع : به میزان لازم


طرزتهیه
ماکارونی ها رو میپزی و آبکش میکنی تا آبشون بره و توی ظرف میریزی و2تا قاشق روغن مایع (زیتون یا سویا)به آن اضافه میکنیم.





موادی مثل خیار شور گوجه فرنگی پیازچه را به یک شکل خورد میکنید( مثلا به اندازه یک بند انگشت) همه مواد را داخل ظرف ماکارونی میریزیم و مخلوط میکنیم سپس نمک وفلفل وسس را اضافه میکنیم. سالاد ماکارونی شماآماده است نوش جان!!!




ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



سالاد ماکارونی:
ماکارونی باید شکل دار باشه، پیچی بهتره، وقتی ریختی تو آب جوش باید از حد معمول یکی دو دیقه بیشتر بجوشه، بعد آّبکشش کنی و با آب سرد بشوریش.
ژامبون گوشت و مرغ یا قارچ و مرغ رو ریز خورد می کنی( بعضی موقع ها مرغ می ریزم که سالمتره)، خیارشور سرکه ای خوشمزه رو خورد می کنی می ریزی، پیازچه رو حتماً می ریزی، اگه رنگش برات مهمه یه گوجه فرنگی رم باید تخمشو در بیاری فقط گوشتشو خورد کن بریز توش،تخم مرغ آبپزم می تونی رنده کنی توش، نخود فرنگی و ذرتم بریزی خوبه قشنگ می شه، آخر سرم سسو فلفل سیاه و نمک و قاطی کن همرو به هم دیگه.
مهمترینش همون پیاز چه است
2731
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز